HERTZ tilbyr globale opplevelser

En tur med Krøderbanen? Eller en seiltur på Mjøsa med hjulbåten Skibladner? En ny trend der bilutleiefirmaene også er reisebyråer ser ut til å ha kommet for å bli.

Skal du leie bil må du være forberedt på noe ekstra. Hertz tilbyr sine kunder over hundre tusen eksklusive arrangementer, turer og reisemuligheter. Bilutleie-kunder tilbys langt mer enn bare leiebil. Hertz senior visepresident for merkevare Jayesh Patel, mener kundene kommer til å verdsette alle de gode tilbudene de får gjennom ordningen Hertz Plus. Han er sikker på at trenden med å tilby kunder mye mer enn bare bil har kommet for å bli.

Melker lukrativ bransje

Tiltaket Hertz Plus er ment å skape minneverdige opplevelser uansett hvor og hvorfor man reiser. Samtidig som du bestiller en bil kan du også  registrere deg for et arrangement eller en svipptur innom et spennende sted. Hva med en guidet tur i solnedgang gjennom Rondane, eller en omvisning på Vikingskipsmuseet? Kanskje et nisseverksted i Finland vil piffe opp julestemningen? Har du tid kan du til og med ta en hvalsafari i Nord-Norge. Hertz har det meste på plakaten.

Hertz er ikke alene om å guide kundene frem til spennende destinasjoner. Med på laget har de PlacePass.com, et teknologiselskap som mer enn gjerne hjelper til å melke en bransje verdsatt til et hundre og femti milliarder dollar milliarder dollar. Selskapet kaller bilistenes ekstra opplevelser for «in-destination experiences», og garanterer at de har god oversikt alle mulige steder og typer arrangementer, som sørger for at det er noe for enhver smak.

Skreddersydde tilbud

Fordi bilutleie kunder er like forskjellige som mennesker ellers i samfunnet må tilbudet av arrangementer og steder som skal beskues reflektere dette. Det må være et bredt spekter. Enten man bare vil ha en guidet tur med andre mennesker, eller man vil leie et helikopter og få spesialbehandling. Det ligger i kortene at folk som leier de dyreste bilene vil få spesielle forslag til aktiviteter som passer deres økonomi. Og for de som ikke har vunnet en stor sum på et sportsbonus.net er prisen selvsagt viktig. 

Hertz er slett ikke alene om å forsøke å tenke nytt. Ifølge Jayesh Patel forsøker alle konkurrentene på det samme, men alle har sin egen vri. Han opplyser at Hertz Hertz oppgraderer bilene med ny spennende teknologi, og at Hertz kampanjer for å gjøre kundene til lags hele tiden er i endring.

Ingen vet hvor veien går

I den lange rekken av bilutleiefirma som tilbyr mer enn bare biler må Hertz finne seg i være i hard konkurranse. De fleste har et voksende samarbeid med online reisebyråer, hvilket er et paradoks fordi reisebyråene i årevis har forsøkt å innynde seg hos bilutleieselskapene. Nå har de fått det som de vil. Bestiller du billett fra et online reisebyrå kan du være sikker på at de vil prøve å selge deg hotell, reiseforsikring og sist men ikke minst en leiebil. 

Integrering av reiser er selvsagt godt nytt for jkwebdesign.fi og andre som lager internettsider. Hvem ville for få år siden trodd at bilutleiebransjen skulle selge feriepakker? Med utviklingen vi ser i dag er det ikke enkelt å spå noe som helst om fremtiden annet enn at det fortsatt vil være morsomt å kjøre bil.